Det såkaldte automatiske etiketteringsmærkathoved, der generelt kaldes en høj grad af automatiseringsmærkningsudstyr, hovedsageligt servo (PLC) kontrol, en række funktionelle parametre og halvautomatisk mærkningsmaskine er blevet forbedret.

Mærkehastighed

(1) Den halvautomatiske etiketteringsmaskine vedtager generelt (trin) systemet til at kontrollere mærkningshovedet, og mærkningshastigheden er 20-45 stykker pr. Minut. Den automatiske mærkningsmaskine styres af et (servo) system med en hastighed på 40-200 stykker pr. Minut. Forskellig effektivitet, udbyttet er naturligt forskelligt.

Mærkningsnøjagtighed

(2) Processen med halvautomatisk mærkning af maskine etiketteringshoved skal generelt udføres med håndholdte produkter med et stort fejlområde og vanskeligheder med at kontrollere nøjagtigheden. Og den automatiske mærkningsmaskine vedtager standardiseret rørledningsmærkning, automatisk separationsplads, mærkningsnøjagtighed på 1 mm.

Formål med mærkning

(3) Det meste af det halvautomatiske mærkningsmaskine etiketteringshoved, etiketteringsprodukter er begrænset, uden de specielle dele kan kun bruges i en enkelt maskine, så det bruges hovedsageligt i små værkstedsproducenter. Den automatiske mærkningsmaskine er forskellig, udstyret har en bred vifte af funktioner, der kan bruges i forskellige specifikationer og størrelser af produkter i samme branche og mærke i forskellige positioner.

Enheden er udstyret med et præcist mærkningshoved, der fleksibelt kan dreje etiketter på X-, Y- og Z-akser. Ved mærkning bruges transportkæderemmen på emballageproduktionslinjen som arbejdsbord, og de leverede produkter mærkes med den nøjagtige elektriske øjenpåvisningsposition. Nøjagtighed er ± 1 mm. Udstyret har funktionen ingen mærkning og automatisk kalibrering uden mærkning.

Generelt kan mærke-manipulatorudstyr fastgøres til forskellige produkter i flyet, lysbuen og andre positioner. Andre mærkningsstillinger på mærkningshovedet kan justeres i henhold til brugernes krav, og tilsvarende udstyr kan tilføjes og samles for at opnå forskellige mærkningsoperationer.


Posttid: juni-12-2020